Onder bod

Nijmegen

Aubadestraat 190

Vraagprijs: € 298.500 k.k.

Omschrijving

Instap klaar 4 kamer appartement gelegen op de derde verdieping met berging in het souterrain. Dit appartement is geheel gerenoveerd en in uitstekende staat van onderhoud. Tevens ligt het op korte afstand van winkelcentrum “De Notenhout”, winkelcentrum “Dukenburg”, sportverenigingen, uitvalswegen (A73 en A50) en CZW ziekenhuis. Het trein- en busstation “Goffert” bevindt zich op 5 minuten lopen.

Indeling:
Entree, gang, meterkast, toilet met fontein, een slaapkamer met wastafelmeubel, royale ouderslaapkamer met vaste kast en wastafelmeubel, complete moderne keuken met inbouwkast, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, aansluiting wasmachine en toegang tot het zonnige balkon. Dit balkon is gelegen op het Zuid Westen. Vanuit de keuken is de badkamer bereikbaar, deze is geheel gerenoveerd en voorzien van een douche en een wastafel meubel.
De woonkamer met vaste kast, heeft een grote raampartij met veel daglicht en deur naar de derde slaapkamer. Deze royale slaapkamer beschikt over een wastafelmeubel en een vaste kast.
De mogelijkheid bestaat om deze slaapkamer bij de woonkamer te trekken, om zo de woonkamer te vergroten. De scheidingswand is vrij eenvoudig te verwijderen. Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer.

In de kelder van het gebouw is nog een separate berging aanwezig van ca. 4 m2. Deze is via een verlaagde ingang gelijkvloers te bereiken, dus ideaal als fietsenberging.

Aanvaarding: kan er direct

Algemene informatie:
Woonoppervlakte 68m²;
Inhoud 185m³;
Bouwjaar 1965;
Gratis parkeren voor de deur;
Geheel voorzien van isolerende beglazing;
Verwarming d.m.v. blokverwarming;
Water is collectief, voor kosten van de VVE;
Warm water d.m.v. geiser;
Energielabel D;
Actieve Vereniging van Eigenaren;
Servicekosten V.V.E. € 144,44 per maand;
Huidige voorschot stookkosten blokverwarming € 113,73 per maand.

Recent hebben de eigenaren van de VVE besloten tot een eenmalig extra financiële bijdrage voor dit jaar. Voor dit appartement met berging zal dit neerkomen op eenmalig € 2.347,95. Dit bedrag zal worden aangewend om extra aandacht te geven aan de gevels van het complex.