Verkocht

Malden

Veldsingel 110

Vraagprijs: € 289.500 k.k.

Omschrijving

Tussenliggende woonhuis met zonnig tuin op het zuid oosten, berging en achterom. Het object is gelegen in een kindvriendelijke wijk, nabij scholen, kinderopvang, winkelcentrum, sportcentrum en de bossen.

Indeling

Begane grond: entree, hal met meterkast, trap naar de eerste verdieping. Woonkamer met deur naar een tweede hal, toilet met fontein, grote provisiekast. Dichte eenvoudige keuken met deur naar de tuin.

Eerste verdieping: overloop, twee grote slaapkamers, een kleinere slaapkamer, badkamer welke voorzien is van een toilet, ligbad, vaste wastafel en wasmachine aansluiting.

Twee verdieping: bereikbaar via een vaste trap, overloop, cv opstelling en aansluiting wasmachine. Aan de voorzijde over de gehele breedte van het object een dakkapel. Grote zolderkamer met vaste wastafel. Veel bergruimte achter de knieschotten onder de kap.

Aanvaarding: kan eventueel snel

Algemene informatie
Bouwjaar 1985
Inhoud 373m3
Perceeloppervlak 129m2
Woonoppervlak 106m2
Externe bergruimte 6m2
CV gas combi
Dak- en muurisolatie, dubbel glas
Tuin op het zuid oosten met achterom
Energie label C

Algemene opmerking
Let op! De verkoper van dit object is een belegger, dat betekend dat hij het object nooit zelf bewoond hebben. Hierdoor is er geen NVM vragenformulier beschikbaar. De verkoper is niet bekend met eventuele gebreken van dit object, hij kan daarom voor eventuele gebreken niet instaan en of een garanties afgeven. Mocht u het object komen bekijken, dan dient u dus uw eigen onderzoek te doen. Het is daarom verstandig om een adviseur, bouwkundige of NVM aankoop makelaar mee te nemen naar uw bezichtiging.
In de koopovereenkomst zal er naast een ouderdomsclausule ook een niet zelf-bewoningsclausule worden opgenomen.